Onze openingstijden: ma-vr 08:00-20:00 | za 08:00-18:00 | zo 10:00-18:00 uur

Zakelijk auto wassen in gouda

Keer op keer gegarandeerd schoon!

Zakelijk autowassen? Wij nemen je de was graag uit handen. Tenminste, die van je auto dan. Altijd brandschoon en om trots op te zijn. Al was het maar om daar de buurman de oren mee te wassen.

Al bijna 20 jaar een begrip

Carwash Gouda is al bijna 20 jaar een begrip. Dagelijks wassen we tientallen auto’s van particulieren en bedrijven. Die daarna gratis stofzuigen, zodat schoon ook echt schoon is.
Wellicht ken je ons beter als CWC. De eerste carwash in Gouda, waarmee we snel bekend werden. Toen nog volledig met de hand, iets dat we nog steeds bij iedere auto doen voor het voorwassen. Zodat onze wasstraat vol boenende borstels daarna het grondige werk kan doen. Nauwkeurig en voorzichtig, dankzij zachte vezels die veilig zijn voor de lak.

Zakelijk autowassen: de mogelijkheden

Onze zakelijke klanten gebruiken zowel de volautomatische wasstraat als de volledig uitgeruste wasboxen, waarin je in je eigen tempo de auto kunt wassen. Met gratis stofzuigen natuurlijk, net als na gebruik van de wasstraat.
Bovendien kun je op rekening wassen. Met een maandelijkse factuur, aan de hand van het kenteken. Waarbij we de datum en het tijdstip registreren, zodat ook de boekhouder daar blij van wordt.

• Zakelijke waspas: korting op de programma’s
• Wasstraat en wasboxen (+ gratis stofzuigen)
• Op rekening wassen: maandelijkse factuur

enthousiaste.klanten

auto’s wassen en dat is waar we goed in zijn, al 20 jaar!

info@carwashgouda.nl

Waspas